Kaj je reading?

Reading je sporočilo vaših duhovnih vodnikov, angelov,…

Vsaka oseba ima poleg sebe duhovnega vodnika z namenom, da vas popelje skozi določeno obdobje. Ko se to zaključi, ta duhovni vodnik odide in pride nov. Z novimi nalogami in namenom vodstva.

Njihova ljubeča sporočila vam nudijo drugačen pogled na določeno situacijo, vas vodijo, navdihujejo,… Vedno vam predajo sporočila, ki jih v tistem trenutku potrebujete.

Ne napovedujejo prihodnosti in ne odločajo namesto vas, ampak vam le svetujejo, nežno usmerjajo, spodbujajo,…da v nastalih trenutnih situacijah prejmete prave odločitve. Pomagajo vam, da svojo pozornost usmerite na tisto, kar je za vas pomembno.

Vaši duhovni vodniki vidijo situacije  v katerih ste se znašli z drugačnega zornega kota, kot vi, ki ste v to čustveno vpleteni, zato vam lahko podajo bolj jasne smernice za nastali položaj. Ravno zato se včasih zgodi, da dobite drugačne odgovore, kot ste jih pričakovali.

Velikokrat se ljudje znajdejo v začaranem krogu in se jim življenjski dogodki samo preslikujejo. Z drugimi osebami in situacijami, ki se ponavljajo, leta in leta. Če sami ne razumete, zakaj se vam to dogaja, je odlična priložnost, da stopite do nekoga, ki vam lahko preda sporočilo vašega duhovnega vodnika.

Zakaj?

Preprosto zato, da lažje razumete, slišite in dojamete zakaj se vam to dogaja in kako iz tega kroga izstopiti. Da dobite odgovore na vaša vprašanja in stopite naprej.

Pri readingu je pomembno, da ne pričakujete nič, ampak si dovolite z odprtim srcem sprejeti vse napotke, usmeritve,…