Nikoli ni lahko, ko izgubimo ljubljeno osebo, a prav ona nam lahko s svojimi sporočili, da nov zagon na naši življenjski poti.

Ob izgubi ljubljene osebe nam ostanejo le spomini in bolečina, ki v našem srcu ustvarijo občutek praznine.

Imate občutek, da se je ob izgubi ljubljene osebe čas za vas ustavil,…je njen odhod spremenil vaše življenje in ne veste kako naprej? Se niste poslovili od svojih ljubljenih,…jim niste vsega povedali,…so ostala odprta vprašanja,….?  Ali pa si samo želite slišati njihova ljubeča sporočila, ki vam bodo pomagala najti mir v srcu.

Osebe, ki pridejo na medijstvo so velikokrat prestrašene, saj ne vedo kaj pričakovati. Toda že ob prvem stiku, se napetosti sprostijo in ob povezavi s pokojnikom začuti nebeška ljubezen, ki napolni prostor, ter poboža dušo. Ravno zato je pomembno, da na srečanje pridete brez pričakovanj, saj skozi sproščen pogovor dobite odgovore na vsa vprašanja in sporočila, ki jih v danem trenutku najbolj potrebujete.

Sporočila in beseda, ki jih predajajo preko mene, so vedno osebna, nekaj, kar je bilo samo med vama; bodisi dogodki, izrečeni stavki, besede ali uporabljeni določeni izrazi, da oseba dobi potrdilo na zemeljskem nivoju o prisotnosti duše, oziroma pristni komunikaciji z njo. Občutki so takrat mešani, saj pride do joka, žalosti, pa tudi smeha in veselja. Energijo ljubezni, ki je takrat prisotna je težko opisati z besedami, preprosto jo je potrebno začutiti.

Njihova prisotnost je tako mogočna, da napolni tisto praznino, ki je nastala ob njihovem odhodu. Začutimo, da so varni, da jim je lepo in ne čutijo nobene zamere, žalosti, bolečine,…samo ljubezen. Tako spoznanje pomirja in vnaša vedenje, da so duše večne in vedno poleg nas.

In ravno to, da ljudje po srečanju z medijem začnejo ponovno živeti in zaupati, me navdaja z zadovoljstvom, da sem lahko nekomu pomagala premagati strah in razne občutke, ki jih nosijo v sebi (krivda, osamljenost,….).

Nikoli nismo sami.