Za vse, ki iščete globje duhovne izkušnje.

Angelski Reiki je izredno močan sistem zdravljenja, ravno tako pa velika podpora pri reševanju vseh življenjskih situacij.

To je sistem, kjer združimo moč univerzalne energije Reikija in ljubečo energijo angelskega kraljestva, ki vibrirajo na zelo visoki frekvenci.  Tako dobimo močnejšo zdravilno energijo, ki povečuje ugodne učinke, razširi in poglablja možnosti zdravljenja.

Medsebojno povezovanje obeh oblik, pa nam daje odlične rezultate, tako pri samozdravljenju, kot pri zdravljenju drugih oseb. Angelski Reiki pomaga pri zdravljenju fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa. Zdravi globje in osvobaja na edinstven način.

Zdravilna vibracija pa je občutno drugačna od katere koli oblike Reikija, ne glede na to ali ste prejemnik ali zdravitelj

Čeprav ima tudi Angelski Reiki več stopenj,  bom sama poučevala samo eno, mojstrsko stopnjo, kot nadgradnjo Usui sistema. Zato je  primeren za vse tiste, ki že imate najmanj 3.stopnjo Usui sistema.

Vsebina tečaja:

-povezava štirih simbolov Reikija s štirimi glavnimi Nadangeli

-delo na daljavo

-praktični prikaz, kako druge uglasiti v Angelski Reiki

-iniciacija v Angelski Reiki

Iniciacija v Angelski Reiki je čudovita izkušnja, kajti simboli so podani v božanski vibraciji in močno vplivajo na osebo, ki iniciacijo prejema. Vsak posameznik pa se na božansko vibracijo odziva z lastno stopnjo razvoja.

 Na tečaju prejmete gradivo v pisni obliki in certifikat za opravljeno stopnjo.

Tečaj poteka v manjših skupinah.