Medijstvo

Osebe, ki pridejo na medijstvo so velikokrat prestrašene, saj je to njihovo prvo srečanje z medijem in ne vedo, kaj pričakovati. Kar je posledica napačne predstave, ki jo ljudje dobijo z gledanjem filmov na to temo ali podobno. Toda že takoj ob prvem stiku, se napetosti sprostijo in ob povezavi s pokojnikom začuti nebeška ljubezen, ki napolni prostor, ter poboža dušo. Sporočila in besede, ki jih predajajo preko mene, so vedno osebna. Zelo radi predajajo osebna sporočila, nekaj kar je bilo samo med vama; bodisi dogodki, izrečeni stavki, besede ali uporabljeni določeni izrazi, da oseba dobi potrdilo na zemeljskem nivoju o prisotnosti duše oziroma pristni komunikaciji z njo. Občutki so takrat mešani, saj pride do joka, žalosti, pa tudi smeha in veselja. Energijo nebeške ljubezni, ki je takrat prisotna je težko opisati z besedami, preprosto jo je potrebno začutiti. Tiste osebe, ki so senzitivne, lahko začutijo tudi fizično prisotnost duše, Npr.: kako jih objema, boža,… Velikokrat vprašanja niso potrebna, ker je njihova prisotnost tako mogočna, da napolni tisto praznino, ki je nastala ob njihovem odhodu. Začutimo, da so varni, da jim je lepo in ne čutijo nobene zamere, žalosti, bolečine,…samo ljubezen. Tako spoznanje pomirja in vnaša vedenje, da so duše večne in vedno poleg nas. In ravno to, da ljudje po srečanju z medijem začnejo ponovno živeti in zaupati, me navdaja z zadovoljstvom, da sem lahko nekomu pomagala premagati strah in razne občutke, ki jih nosijo v sebi (krivda, osamljenost,…).

Medij je lahko vsak, ki začuti znotraj sebe, v duši močno željo po takem služenju. Duše potrebujejo medije, odprte duše, da lahko preko njih pomagajo svojim najdražjim v trenutkih žalovanja. Če čutite klic znotraj sebe, ne dvomite. Dobrodošli.

Ob izgubi ljubljene osebe nam ostanejo le spomini in bolečina. Bolečina, ki nam ne dovoli, da bi se zavedali, da so oni še vedno z nami,… Bolečina, ki ne dovoli, da bi jih slišali, kako nas tolažijo, nam govorijo,… Bolečina, ki ne dovoli, da bi začutili njihov objem, bližino in kako nas nežno božajo preden zaspimo,… Bolečina, ki ne dovoli, da prepoznamo znake, ki jih puščajo okoli nas, da bi opozorili nase,….

Ko bolečina popusti, se začnemo spraševati: So varno prispeli v Nebesa? Kako jim je? So jezni? Žalostni?                                                                                                                                                       

Ne zanemarjajte teh znakov, ampak si dovolite narediti korak naprej. Morda boste le obiskali medija ali si to želeli postati. Morda želite znanje medija pridobiti le zase, da lažje sprejmete odhod ljubljene osebe.

Medij je oseba, ki skozi svoje intuitivne zaznave lahko predaja sporočilo preminulih žalujočim osebam. Nekaterim je to že dano, drugi pa se lahko tega naučite. Pomembno je le, da to opravljate z ljubeznijo. Delo medija ni tako strašno, kot si večina to predstavlja. Vsaka duša je posebna in ima svojo energijo, vendar je vsem skupna ljubezen, ki se jo da čutiti, slišati preko sporočil,…. Zato je za medija pomembno, da svoje delo opravlja z ljubeznijo in srcem. Le tako lahko preda vsa ljubeča sporočila iz onega sveta vsem, ki si to želijo.

Če začutite klic, potem je tečaj »Glas nebeške duše« pravi za vas.

Skozi svoje izkušnje in znanja, ki sem jih pridobila na različnih delavnicah in tečajih, vas bom popeljala v svet, kjer prebivajo duše.

Dvodnevna delavnica – program:

  • Kaj se dogaja z dušo, ko zapusti telo
  • Kdo je medij in kaj je njegovo delo
  • Meditacija –  srečanje v Nebesih
  • Energijsko močna meditacija, ki nam bo pomagala odpreti vse čute, da bomo bolj dovzetni za sprejemanje sporočil preminulih
  • Pomoč nadangelov
  • Predaja sporočil vaših ljubljenih iz Nebes skozi različne tehnike
  • Zaščita je zelo pomembna, ker se pri delu s svetlobo srečamo z nižjimi energijami, jih moramo znati prepoznati
  • Zgodi se, da nekatere duše iz različnih razlogov ostanejo ujete med dvema svetovoma, zato jim moramo znati pomagati
  • Individualna predaja sporočil

Vsak prejme potrdilo o opravljenem tečaju.